Sydney Brouwer

Sydney Brouwer is veelgevraagd spreker over klantgerichtheid en auteur van het boek ‘Klantgericht Leiderschap’. Hij heeft onderzoek gedaan naar bedrijven die uitblinken op het gebied van klantgerichtheid en naar hun leiders. Wat doen deze bedrijven anders waardoor ze meer enthousiaste klanten en medewerkers hebben dan hun concurrenten? Wat kan jij van deze bedrijven leren bij het creëren van een legendarische klantbeleving? Sydney laat je ervaren wat echte klantgerichtheid is en, nog belangrijker, wat dat vraagt van een organisatie en haar management.

Naast zijn werk op het podium is Sydney host van de Over Klanten Gesproken podcast en bestuurslid van Stichting CX Circle, het onafhankelijke platform voor Customer Experience professionals.

Missie

“Bedrijven focussen zich steeds meer op cijfertjes, percentages, processen en KPI’s. Dit komt het menselijke aspect in de relatie met de klant en de medewerker. Ik geloof er echter in dat bedrijven die dit menselijke aspect de hoogste prioriteit weten te geven, de komende jaren als winnaar uit de bus gaan komen. Dat is dan ook mijn missie: Bringing Humanity Back to Business.”

–       Sydney Brouwer

Sydney als mens

Ook in zijn vrije tijd staat Sydney veel op het podium. Hij is namelijk een fanatieke speler in improvisatie theater. Ook is hij regelmatig te vinden in een gymzaal om een ouderwets potje apenkooien of trefbal te spelen. Hij woont in Amsterdam met zijn kat Guus.

Zie Sydney aan het werk

In de video hieronder zie je Sydney aan het werk tijdens de boekpresentatie van Klantgericht Leiderschap.

Vind Sydney online

Er zijn verschillende plekken waar Sydney online te vinden is.

  • Op zijn website vind je meer informatie over zijn werk en mogelijke samenwerkingen;
  • Sydney connect graag met je op LinkedIn;
  • Op Instagram deelt hij foto’s en video’s over klantgerichtheid en klantbeleving.